Ce este “APA VIE”?

[otw_is sidebar=otw-sidebar-3] Efectele miraculoase ale Apei vii sau apa saraca sunt cunoscute in toata lumea. Apa saracita este o apa microbiologic pura, cu o concentratie izotopica aflata sub concentratia apei naturale. Cercetarile efectuate de institute specializate din tara si strainatate au evidentiat efecte bioactive de necontestat ale ASD asupra viului: cresterea reactivitatii vasculare, stimularea imunitatii, cresterea rezistentei animalelor la doze de radiatii subletale si letale, remisia liniilor celulare tumorale si a afectiunilor dermatologice. Procedeul și instalația de obținere a apei sărăcite în deuterium au fost medaliate la Salonul de Inventică de la Bruxelles.

Beneficiile folosirii “Apei Vii”

Unitatea, legatura directa intre viata si apa fiind aproape o axioma, nu mai poate mira pe nimeni utilizarea intensiva interna sau externa a acestui lichid miraculos in practica vietii rationale, in profilaxie, in diverse terapii. Exista o multime de efecte binefacatoare:

  • Boli interne – migrene, hipertensiune, anemii, reumatism, pareza faciala, obezitate, artrita, tahicardie, astenie, tuse, astm, bronsite, TBC pulmonar, meningita, afectiuni hepatice, hiperaciditate, dezinterie, constipatie, hemoroizi, diabet etc.
  • Afectiuni ORL – rinite, faringite, laringite etc.
  • Afectiuni ginecologice – diverse dereglari, cancer uterin, cancer mamar, probleme uterine, vaginale etc.
  • Oncologie – diverse.
  • Domeniul radioactiv – iradieri, elimina efectele primare si secundare ale tratamentului cu cobalt etc.

Cum consumam “Apa Vie”?

Procedeul este cat se poate de simplu: se bea dimineata apa pe stomacul gol. Secretul consta in: Cat? Cum? si Cand? Se bea in prima jumatate de ora (cel mult) dupa trezire, preferabil asezat, se continua zi de zi, evitand orice intrerupere, mai ales in primele 21 de zile, dar, pe cat posibil, si in timpul urmator.

Efectele cresc proportional cu deprinderea si continuitatea practicii. Cat? Se incepe cu 1,5 litri si, in circa 2-3 saptamani se va ajunge la cantitatea optima de 3,5 litri. Doza nu este nici exagerata, nici absurda. Atat introducerea, cat si eliminarea se regleaza dupa primele zile. Folositi apa filtrata si la temperatura camerei in care ati dormit, niciodata racita in frigider. Foarte important este ca dimineata sticla cu apa sa fie agitata de 120 de ori cu ajutorul mainilor, rezultand astfel apa dinamizata si vibrata de potentialul bioenergetic uman (creste procentul de oxigen in apa, purificand-o astfel), compatibilizandu-se cu corpul fizic si energetic al celui care consuma apa.

Daca apa este expusa rasaritului soarelui – solarizata – isi mareste raza de actiune si rezultatele sunt mai mari. Pe langa mecanismele biofizice si biochimice implicate, procedeul stimuleaza etajele bioinformationale profunde ale vietii, zonele fundamentale, inclusiv energia ancestrala (descrisa in acupunctura), armonizandu-le, reconstruind starea de sanatate.

Apa ionizata alcalina este un Oxidant Puternic. Imagineaza-ti ca ai posibilitatea sa transformi apa normala de la robinet intr-un antioxidant cu ORP NEGATIV, ceea ce intarzie procesul de imbatranire. O cantitate mare de ORP creaza oxidare si imbatranire. ORP –ul negativ din apa alcalina ionizata, pur si simplu intarzie procesul de imbatranire. In esenta, apa alcalina ionizata ne reinoieste la nivel celular. Acest lucru este mai aproape decat am sperat vreodata, sa avem o Fantana a Tineretii, chiar daca suna incredibil. 

De exemplu, sucul proaspat de portocale are un un ORP negativ de -250. Desi putem bea intr-o zi doar cateva pahare de suc proaspat, apa alcalina ionizata putem bea cata dorim intr-o zi. Multi oameni beau 2 – 3 litri de apa alcalina ionizata 

O caracteristica a Antioxidantilor din apa alcalina ionizate este ca ofera corpului o cantitate importanta de oxigen. O alta caracteristica a Antioxidantilor din apa alcalina ionizata sunt ionii de hidroxil. Acesti ioni sunt molecule de apa ce au atasat un extraelectron si sunt antioxidanti la fel ca si vitamintele A, C si E. Ionii de hidroxil curata radicalii liberi, care sunt molecule instabile de oxigen si care ne fac rau. Odata ce antioxidantii din ionii de hidroxil  si radicalii liberi se anuleaza reciproc, rezultatul este ca in corpul nostru se produce mult oxigen si de asemenea multa energie. In corpul nostru, oxigenul este un nutrient important si de cele mai multe ori, el este epuizat din cauza dietei noastre si din cauza mediului in care traim. Oxigenul distruge celulele canceroase, distruge bacteriile si virusii ce ne invadeaza corpul si indeparteaza din celulele noastre aciditatea.Oxigenul este vital pentru sanatatea omului, probabil cel mai important nutrient al nostru. Un pahar cu apa alcalina ionizata, dimineata, pe stomacul gol, te ajuta sa te trezesti. 

 

De ce sa bem apa vie?
Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai nevoie de ajutor? Întreabă-ne! whatsapp