Bună ziua!

Îți voi adresa câtreva întrebări ce cu siguranță îți vor da de gândit!

De ce trebuie să ne hidratăm?

De ce trebuie să ne deparazităm?

De ce trebuie să ne detoxifiem?

De ce este importantă nutriția?

Ce înseamna „apa vie” sau alcalina?

Ce trebuie să facem pentru protejarea sistemului imunitar?

Cu siguranță vrei să afli răspunsurile, de aceea te invit să te oprești preț de câteva minute și să afli lucruri noi ce îți pot redresa sănătatea sau pot preveni posibile probleme ulteriore.

Aflați în fata unor probleme de sănătate, ne punem toată speranţa în ultimele realizări ale medicinei. Dar nici o realizare a medicinei n-o să ne recupereze sănătatea sută la sută până nu vom realiza că trebuie să avem grijă de ea și s-o menţinem în mod raţional.

Noi știm că menţinerea și îmbunătăţirea permanentă a sănătatii noastre este imposibilă fără un mod de viaţă sănătos. Deprinderea cultului sănătăţii poate fi un proces plăcut şi creativ în acelaşi timp. Însănătoşindu-ne organismul, devenim persoane dezvoltate armonios, învăţând să convieţuim în pace cu noi înşine şi cu lumea înconjurătoare.

Specialiştii în domeniul alimentaţiei sănătoase şi modului sănătos de viaţă sunt de acord în următoarea privinţă: există câţiva factori care joacă un rol determinant în menţinerea sănătăţii. Şi aceşti factori pot fi respectaţi cu uşurinţă.

Ei se împart în 5 categorii importante respectiv:

1 HIDRATAREA

2 DEPARAZITAREA

 3 DETOXIFIEREA

 4 NUTRITIA

 5 PROTECTIA

Dacă vrei să descoperi CUM și mai ales DE CE sunt importanți cei 5 Pași de mai sus accesează  CONCEPTUL CELOR 5 PASI DE SANATATE 

Nu uita, sănătatea este unul dintre cele mai valoroase daruri oferite de natură omului încă din primele clipe de viaţă, învață să o prețuiești!!

Ai nevoie de ajutor? Întreabă!