Sănătatea este unul dintre cele mai valoroase daruri oferite de natură omului încă din primele clipe de viaţă. Din păcate, mulţi dintre noi nu preţuiesc acest dar. Involuntar, ne degradăm singuri starea de sănătate, iar în momentul în care resimţim consecinţele acţiunilor noastre suntem nevoiţi să luăm măsuri rapide şi costisitoare pentru a recâstiga ceea ce am pierdut cu ușurinţă. Factorii nocivi care duc la accentuarea problemelor de sănătate sunt astăzi reprezentaţi de condiţiile de trai: poluarea intensă a mediului ambiant, radiaţiile, alimentaţia nesănătoasă.

Aflați în fata unor probleme de sănătate, ne punem toată speranţa în ultimele realizări ale medicinei. Dar nici o realizare a medicinei n-o să ne recupereze sănătatea sută la sută până nu vom realiza că trebuie să avem grijă de ea și s-o menţinem în mod raţional.

Noi știm că menţinerea și îmbunătăţirea permanentă a sănătatii noastre este imposibilă fără un mod de viaţă sănătos. Deprinderea cultului sănătăţii poate fi un proces plăcut şi creativ în acelaşi timp. Însănătoşindu-ne organismul, devenim persoane dezvoltate armonios, învăţând să convieţuim în pace cu noi înşine şi cu lumea înconjurătoare.

Specialiştii în domeniul alimentaţiei sănătoase şi modului sănătos de viaţă sunt de acord în următoarea privinţă: există câţiva factori care joacă un rol determinant în menţinerea sănătăţii. Şi aceşti factori pot fi respectaţi cu uşurinţă.

Da click pe fiecare pas pentru detalii.

Pas 1 HIDRATAREA
Pas 2 DEPARAZITAREA
Pas 3 DETOXIFIEREA
Pas 4 NUTRITIA
Pas 5 PROTECTIA
Prezentare concept sanatate Coral club in 5 pasi – hidratare, deparazitare, detoxifiere, nutritie, protectie.

Ai nevoie de ajutor? Întreabă!