Conform datelor Oorganizatiei Mondiale a Sanatatii – OMS, infestările cu paraziți afectează aproape 75% din populaţie, indiferent de nivelul de viaţă, insa majoritatea oamenilor nu prezinta semne evidente ale prezentei acestora sau nu resimt prezenta lor.

Această statistică este valabilă atât pentru ţările în curs de dezvoltare, cât şi pentru ţările industrializate, prospere.

Parazitii intestinali pot ramane neobservati mult timp si chiar se poate sa nu fie detectati nici de analizele de laborator.

Helminţii, toxinele, reziduurile prezente în organismul uman reprezintă o problemă importantă, de multe ori subestimată de fiecare dintre noi.

Pentru că de multe ori organismul uman este colonizat de o mulțime de paraziți care consumă substanțele nutritive și ne expun la o multitudine de boli, este necesar ca periodic să prevenim această colonizare și să oferim organismului nutrienții necesari pentru a împiedica dezvoltarea lor.

Cercetătoarea Hulda Clark arata in cartea sa „Vindecarea tuturor formelor de cancer“ legătura dintre paraziți și boli în urma mai multor experimente făcute de ea.

Video despre importanta deparazitarii si detoxifierii regulate a organismului si cazuri concrete

Dr Marina Fedorenko – Ucraina

Ţinând cont de aceste informaţii, în vederea îmbunătăţirii sănătăţii, se recomandă să se urmeze de două ori pe an programele de dehelmentizare şi purificare ale organismului.

Vă recomandăm să utilizaţi în acest scop ”PARA-SHIELD Pack” si alte produse deparazitare de la Coral club.

Ai nevoie de ajutor? Întreabă!