Apa reprezintă sursa primordială a susţinerii şi menţinerii vieţii pe planetă, dar numai apa de înaltă calitate constituie instrumentul principal în restabilirea şi întărirea sănătăţii.

În decursul întregii vieţi, apa este imperios necesară pentru creșterea și dezvoltarea fiecărei celule a organismului. Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă biologic activă.

Această caracteristică poate fi obținută prin utilizarea produselor Coral-Mine şi HydraCel, care, adăugate în apă înainte de consum, contribuie la îmbunătăţirea proprietăţilor fizico-chimice ale acesteia, la îmbogăţirea apei cu un întreg complex de săruri minerale şi vitamine, necesare bunei funcţionări a mai multor organe şi sisteme vitale, la normalizarea echilibrului acido-bazic, exercitând acţiune de îmbunătățire a stării generale de sănătate a organismului.

Calciul coralier CORAL MINE purifica, mineralizeaza apa cu 76 minerale organice, transformand-o Apa Alcalina, Antioxidanta.

Prețuim lucrurile care oferă eficiență.

”HydraMax” este complexul care ajută la asimilarea optimă a apei în organism, hidratând acolo unde este necesar, potolind setea atunci când este nevoie.

Ai nevoie de ajutor? Întreabă!