Omega 3-6-9

9,000.00lei

Omega 3-6-9 reprezintă un complex de acizi graşi polinesaturaţi din ulei de peşte, astfel acest produs este de origine naturală. Prin compoziţia sa bogată în trigliceride din ulei de peşte şi uleiuri vegetale produsul are un efect curativ complex, elasticitatea vaselor de sânge

Categorie: Etichete: ,

Descriere

Omega 3-6-9 reprezintă un complex de acizi graşi polinesaturaţi din ulei de peşte, astfel acest produs este de origine naturală. Prin compoziţia sa bogată în trigliceride din ulei de peşte şi uleiuri vegetale (ulei de limba mielului, ulei de in şi ulei de măsline) produsul are un efect curativ complex: asigură elasticitatea vaselor de sânge, un sistem nervos puternic, un fond hormonal sănătos, ten frumos şi neted.

Acţiunea componentelor active

Trigliceridele Omega 3 sunt componente de structură ale celulelor membranelor şi celulelor sistemului imunitar, nervos şi cardiovascular. Participă la procesul de sinteză al hormonilor, prevenind astfel deteriorarea ţesuturilor care constituie pereţii vaselor de sânge.Acizi graşi polinesaturaţi din uleiul de peşte ajută la menţinerea sănătăţii celulelor sistemelor imunitar şi cardiovascular şi reduc nivelul de colesterol “rău” (de densitate redusă) din organism.

Uleiul de limba mielului (altă denumire a plantei–boranta) conţine cea mai mare cantitate de acizi graşi polinesaturaţi de origine vegetală Omega-6 – acid linoleic şi gamma-linolenic (GLA), care sunt implicaţi în sinteza eicosanoidelor, care sunt substanţe speciale, importante pentru derularea în condiţii normale a numeroaselor reacţii din organism, inclusiv procesele de constituire, creştere şi reproducere a celulelor. Reduc nivelul de colesterol de densitate redusă, împiedicând astfel depunerea acestuia pe pereţii vaselor. Sunt capabili să reducă conţinutul de proteină fi brinogen şi de enzimă trombină, care îngroaşă sângele şi provoacă apariţia trombilor. Sunt foarte importanţi pentru alimentaţia pielii, menţin elasticitatea, tinereţea şi sănătatea acesteia.

Uleiul de in reprezintă o sursă preţioasă de acid alfa-linolenic, care este un acid gras ce face parte din grupa acizilor graşi polinesaturaţi Omega-3. Datorită conţinutului de acid alfa-linolenic, uleiul de in este considerat elixirul natural al tinereţii. În compoziţia uleiului regăsim una dintre cele mai bune surse de antioxidanţi, vitamina E şi lignani, benefi ci pentru sănătatea femeilor, fi toestrogeni care îmbunătăţesc echilibrul hormonal şi sănătatea glandelor mamare. Conţine la un nivel destul de ridicat acizi graşi mononesaturaţi – acidul oleic şi acidul gras nesaturat Omega-6 – acidul linoleic.

Componenta principală a uleiului de măsline este reprezentată de acidul oleic mononesaturat (Omega-9). Acest acid favorizează dizolvarea plăcilor de colesterol de pe vasele de sânge, împiedicând în acest fel dezvoltarea aterosclerozei şi a altor afecţiuni cardiovasculare. Ajută la menţinerea nivelului de glucoză din sânge (în special la diabetici). Întăreşte sistemul imunitar al organismului.

Recomandari

• asigură activitatea optimă a sistemelor cardiovascular și nervos;

• întărește vasele sangvine și crește elasti citatea lor;

• contribuie la acțiunea favorabilă a sistemului hormonal;

• susține starea sănătoasă a pielii;

• contribuie la întărirea imunității organismului.

Mod de utilizare

În calitate de supliment alimentar, câte 2 capsule pe zi, în timpul meselor sau conform recomandărilor specialistului. Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Omega 3-6-9
Ai nevoie de ajutor? Întreabă-ne! whatsapp