[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Apa de la robinet

Pe langa toate pesticidele si insecticidele, arsenicul si metalele grele, nitratii si alte chimicale nocive, are un continut mare de clor si metale grele care oxideaza si grabeste procesul de deteriorare si imbatrananire a corpului. In plus, distruge digestia in timp E bine de stiut: Staţiile de tratare a apei pot adăuga legal până la 50 de substanţe diferite în apa de la robinet pentru a o “purifica”. Printre substanţe se numără varul nestins, sulfatul de aluminiu, clorul, hidroxidul de calciu, soda caustică, dioxidul de carbon, carbonatul de sodiu, sulfatul feros şi sulfatul feric, cărbunele activat praf sau granule, silicoflorura de sodiu, polielectroliţi, amoniacul, fosfaţii, sulfatul de cupru, permanganatul de potasiu, hipocloriţii, clorura de sodiu, argilele. Dezinfecţia apei poate avea efecte nedorite prin persistenţa în apa potabilă a unor substanţe folosite la tratarea ei sau subproduşi ai acestora, cum sunt clorfenolii, haloacetonitrilii sau trihalometanii (în cazul clorinării) respectiv aldehidele, fenolii şi acizii carboxilici (în cazul ozonizării).”

Apa imbuteliata

Pe o durata mai lunga eu nu este recomandată fiindca stim ca plasticul din care sunt facute sticlele se descompun si se „revarsa” in apa la fiecare schimbare de temperatura. Numai ganditi-va in ce conditii sta apa imbuteliata: in zilele de vara sta in caldura soarelui si iarna sta in bataia gerului. Deci apa imbuteliata este mai scumpa, mai nesanatoasa, statuta si plina de chimicale nocive, slaba calitativ si pe deasupra mai dam si un car de bani pe ea.

Apa de izvor

Este ideala daca este curata si testata lunar. De ani de zile, romanii din diferite colturi ale tarii consuma apa de izvor din diverse surse. Este un lucru in parte bun dar din pacate, foarte putine din aceste izvoare sunt testate si de cele mai multe ori in loc sa ajute, sunt adevarate focare de boala: apa este plina de paraziti (in special giardia), de pesticide si ierbicide, metale grele sau alte chimicale provenite din panza freatica. Au fost cazuri de enterocolite, sfarsite chiar si cu moartea (in randul copiilor mai ales), asa ca mare grija. Testati apa pe care o consumati pentru a va feri de alte probleme!!!

Apa purificata sau osmoza libera (a nu se confunda cu apa filtrata)

este o apa acida

In aceasta categorie intra apa filtrata prin osmoza inversa si apa distilata. Unii oameni nu au reactii adverse asa de rapide ci toate se intampla in timp, in special la barbati, insa la femei nu este chiar asa. Fiind o apa acida, odata intrată in organism ea va deveni alcalină prin scoaterea mineralelor din organismul uman și de aceea din marturiile multor consumatori de apa cu osmoza inversa, efectele adverse se simt in special la femei, iar la majoritatea barbatilor incaruntirea si durerile articulare sunt predominante.

 

Apa ionizata (alcalinizata artificial)

Studiile recente din 2016 si 2017, facute de oamenii de stiinta vegetarieni sau specialisti in domeniu, au descoperit ca apa alcalină este  benefică doar daca este din mediul ei natural, care are  o structura recunoscută de organism și este  diferita de cea obtinuta artificial.  Mașinile de apă cu ionizatoare produc și sunt, de fapt, hidrogen molecular, adică H2, și reprezintă un gaz neîncărcat. Ceea ce înseamnă că, pe măsură ce corpul îmbătrânește și eficacitatea apei cu H2 (Hidrogen molecular, cel de la ionizatoare) este mai mică.

  In acest sens, firma Coral Club International, ne pune la dispoziție un „filtru de buzunar” reprezentat de un pliculet care conține 1 gram de coral de adancime, natural, care datorită porozității va purifica apa (se poate pune într-un litru de apă de la robinet) si va deversa în ea,  aproximativ 70 minerale ionice, biodisponibile, ceea ce duce la obținerea unei ape alcaline cu un PH de 8 si ORP (potențial de oxido-reducere) de aproximativ -100, respectiv la obținerea unei APE VII, capabile să ne protejeze de atacul radicalilor liberi și nu numai.
   Asadar, daca tot dăm banii pe apă, măcar să alegem soluția cea mai bună pentru sănătatea noastră.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Pentru a consuma o apa pura si sanatoasa va recomandam Coral-mine![/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]